Kaip greitai išvalyti puodus nuo riebalų ir suodžių: paimkite šį cento produktą ir nešvarumai pasišalins savaime

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Saugus ir paprastas būdas išvalyti puodus nuo invazinių nešvarumų: laiko patikrintas metodas, kuris veikia

Kiekviena šeimininkė žino, kad suodžiai ir seni riebalai ant keptuvių yra tikras virtuvės švaros priešas. Net brangiausi plovikliai ne visada susidoroja, o trinti metalines sieneles kempine nėra labai malonu. Tačiau yra paprastas, veiksmingas ir visiškai saugus produktas, kuris gali padaryti stebuklą. Ir tai yra paprastos sausos garstyčios, kurias dauguma iš mūsų laiko namuose, net neįtardami, kad jos turi neįtikėtiną galią kovojant su riebalais.

Kodėl būtent sausos garstyčios padeda lengvai susidoroti su nešvariais indais

Sausose garstyčiose nėra jokių cheminių medžiagų, bet yra natūralių fermentų, kurie skaido riebalus. Dėl to nešvarumai tiesiogine prasme patys pasišalina nuo paviršiaus. Skirtingai nei agresyvūs produktai, garstyčios:

  • nedirgina rankų odos;
  • nepalieka jokio kvapo ant indų;
  • saugus aliumininiams, plieniniams ir emaliuotiems paviršiams;
  • nekenksmingas aplinkai ir visiškai biologiškai suyrantis.

Kaip valyti puodus sausomis garstyčiomis: žingsnis po žingsnio instrukcijos

  1. Į puodo ar dubens dugną įpilkite 2 valgomuosius šaukštus sausų garstyčių.
  2. Įpilkite šiek tiek karšto vandens, kad susidarytų vidutinio tirštumo masė.
  3. Palikite 10 minučių, per tą laiką garstyčios pradės tirpdyti riebalus ir suodžius.
  4. Nuplaukite kempine arba šepetėliu, nešvarumai lengvai nubyrės be trinties.
  5. Kruopščiai nuplaukite švariu vandeniu.

Jei suodžiai seni arba tiršti, pakartokite procedūrą, bet palikite pastą 30 minučių.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai