Obuolys yra vaisius, kuris gali tapti skanių pusryčių pagrindu.
Trapūs obuolių trapučiai ant kefyro paruošiami vos per kelias minutes, o cinamono aromatas pripildo namus jaukumo.
Obuolys – tai vaisius, kuris gali tapti gardžių pusryčių pagrindu. Kaip dėl obuolių blynų? Jie paruošiami vos per kelias minutes, tačiau yra puikus pusryčių variantas. TSN.ua parengė obuolių blynų ant kefyro receptą.
Receptas
Ingredientai :
- 1 obuolys
 - 1 kiaušinis
 - 1 valgomasis šaukštas cukraus
 - 100 ml šilto kefyro
 - 0,5 šaukštelio geriamosios sodos
 - 4 šaukštai miltų
 - cinamonas
 
Paruošimas
- Kiaušinį sumaišykite su cukrumi. Plakite, kol cukrus ištirps.
 - Įpilkite šilto kefyro ir sodos. Gerai išmaišykite.
 - Miltus supilkite į kiaušinių ir kefyro mišinį.
 - Obuolį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite į visą mišinį, maišydami iki vientisos masės.
 - Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies.
 
