Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Dalijimasis paprastu receptu, kuris yra nuostabios išvaizdos ir skonio
Lengvi ir įspūdingi blynų krepšeliai bus puiki puošmena ir gardus užkandis bet kokiai šventei. Dalijamės paprastu receptu, kuris stebina išvaizda ir skoniu. Apie tai praneša „RBC-Ukraina” su nuoroda į maisto tinklaraštininkės Katerynos Protsyhynos „Instagram” puslapį.
Skanaus blynų užkandžio receptas
Ingredientai:
- kiaušiniai – 3 vnt.
 - cukraus – 1 šaukštelis
 - druskos – 1 šaukštelis
 - žolelių ryšulėlis
 - pieno – 670 ml
 - miltai – 290-300 g
 - augalinis aliejus – 25 ml
 - Sviestas – 15 g
 - grybai – 300 g
 - kumpis – 150 g (arba vištienos filė)
 - prieskoniai – pagal skonį
 - sūris – 70 g
 - Kiaulės uodegos sūris
 - grietinė – 2 šaukštai
 
Paruošimas:
- Blynams sumaišykite kiaušinius, prieskonius ir suplakite plaktuvu. Supilkite dalį šilto pieno ir persijotus miltus. Supilkite ir maišykite dalimis, kad neliktų gumuliukų.
 - Galiausiai supilkite augalinį aliejų, žoleles ir kepkite blynus.
 - Po to svieste apkepkite grybus su prieskoniais, tada sudėkite kumpį, grietinę ir 7 min. kepkite ant vidutinės ugnies.
 - Suformuokite krepšelius, kaip parodyta nuotraukoje.
 - Į blynelius dėkite įdaro, ant viršaus užberkite sūrio ir kelioms minutėms pašaukite į orkaitę.
 
