Maisto gaminimas
Nuotrauka: iš viešų šaltinių Net pradedantieji virėjai galės pasigaminti šį skanėstą. Kepti kalmarai yra Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalas.
     Užkandžių keksiukas bus puikus užkandis pusryčiams, iškylai, vietoj sumuštinių ar šventiniam stalui. Ruošiant reikės bet kokios dešros ar kumpio, kiaušinių
     Nuotrauka: iš atvirų šaltinių Jums nebūtina pirkti lavašo iš parduotuvės, nes jį lengva pasigaminti namuose. Lavašas – tai nerauginta balta duona
     Mėsos Bolonijos padažas dar skanesnis, kai į jį įdedate slaptą ingredientą. Gausus ir nepaprastai skanus boloniškas padažas yra populiariausias makaronų
     Nuotrauka: iš viešų šaltinių Šią kopūstų veislę pirmą kartą paminėjo senovės romėnai. Dabar ji aktyviai auginama švelnaus klimato šalyse.
     Šios gražios ir skanios salotos puikiai tinka šventiniam stalui. Originalios salotos „Tetervinų lizdas” arba „Putpelių lizdas”
     Nuotrauka: iš viešų šaltinių Sveiko patiekalo receptas kiekvienai dienai Žalumynuose gausu maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminas K, C, folio rūgštis
     Makaronai būna švelnūs, kreminio skonio ir jūros gėrybių aromato. Šie makaronai patiks mėgstantiems jūros gėrybių patiekalus. Jie labai greitai išverda
     Nuotrauka: iš viešų šaltinių Jis suteiks energijos ir naudos organizmui. Šiame pudinge gausu skaidulinių medžiagų, augalinės kilmės omega-3 ir baltymų.
     Vos pusvalandis ir pirmasis patiekalas paruoštas Kai neturite laiko ir labai norite sriubos, šis receptas kaip tik jums. Vos pusvalandis ir pirmasis patiekalas jau paruoštas.
     